Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ester behöver sitt morfin

Så ful du är din djävul
men i dag så fin
för det är ju halloween

Bus eller godis du får allt
kunde inte bestämma mig
Släpp in mig för här ute är det kallt

Nej din knarkare du får gå
och inget godis ska du få
Ester behöver sitt morfin
försvinn era småglin

Vi har ett rike att sköta om
tänk om alla vill ha godis som kom
Nu vill jag gå tillbaka till mitt TV spel
ta bort din fot från dörren nu blir det fel

Men barnen slutade inte att ringa på
så far tog fram geväret och sköt dom då
Var det på riktigt i vår verklighet
Ja det är det ingen som vet













Fri vers av Spirit
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 02:59



Bookmark and Share


    Nattviol
he he
superskön
delvis om ungars förbannade
´trick or treat ´
delvis om sockermorfin...
(vilket jag själv är en
sjudjävla knarkare på!)

men varför var det inte du själv
som avlossade de avgörande
skotten?
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit