Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?





Varför går vi i cirklar

när vi kan gå rakt fram

varför vänder vi oss inte om

när vi måste

varför ser vi bakåt och inte framåt?

varför försöker vi ens?




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 13:56



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, det har jag ofta undrat över ..
2007-11-05

  Yvonne
Ja, snurrigt var ordet.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis