Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen från ett hem. Nr 4


Är Gud död?
Hoppet lever
Men bäst före datumet är det ute med

Vi pratar
Välflätade rebusar
Inlindade vackra meningar
Av substans tömda ord
Vi två
Lyssnandes till mörkrets pulserande tystnad

Är Gud död?
Be kan man alltid
Men uppenbarelsen är inget att räkna med

Ben om armar
Sammanbundna
Slingrande förbi varandra
Väldigt långt borta
Vilar vi
Lyssnandes till mörkrets pulserande tystnad

Är Gud död?
Tron finns där
Men hoppets låga är skör och utan namn

När vi sover
Är vi aktiva
Gränsen till oskiljaktiga
I våran infertila oro
Vårt status guo
Lyssnandes till mörkrets pulserande tystnad




Fri vers av Jesper Kling
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-11-04 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan