Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar hur världen skulle se ut om alla hade denna tro.


OhVetenskap



Vetenskapen är min kyrka
där finns kunskap jag dyrka.
Kunskap i all sin prakt
är vad som innebär makt.

Vetenskapen styr världen
och skapar nya värden.
Kunskap och intelligens
osynlig makt som känns.

Vetenskapen ger mig svar
på alla funderingar jag har.
Kunskap är min religion
intelligensens reflektion.

Vetenskapen är min kyrka
där finner jag min styrka.
Kunskap i all sin didaktik
lärandets yttersta praktik.

Vetenskapen styr världen
sina undersåtar lär den
kunskap och intelligens
en makt förutan gräns.

Vetenskapen ger mig svar
för den är ack så underbar.
Kunskap är min religion
intelligensens tradition.

© Boa Berg
2005-05-03
23:52




Fri vers av Boa Berg
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-05-03 23:58



Bookmark and Share


  Mats L.
Bra skrivet
2005-05-04

  pixter
suveränt skrivet... braaa!
titeln säger allt egentligen... om man lite listigt tar bort h-et... :)
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg