Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saga om kärlek

ögonblick faller samman

bit efter bit 

faller handlöst

ej halvhjärtat

utan helhjärtat

smek mina tårar

kyss bort all smärta

visa mig vägen

dit himmelen är riket

och havet magi

där verklig saga är

VI




Fri vers av Lindizz
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-04 21:16



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En underbar saga som blir verklighet när hjärtan förenas mellan himmel och hav i kärlekens horisont.
2008-01-24

  Lasseman VIP
Ååh! bara så vackert min sköna!!.. kram..
2007-11-14

    Tazara
Superbra! Jag blev verkligen glad! tack!
2007-11-06

  Dessie 35
så underbar !! Om den sagan var sann ändå =)
2007-11-06

  hero40
En härlig kärlekssaga!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz