Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bråk med inslag av åska o regn gör att solen blir starkare nästa gång den visar sig


En dag av irritation över mina änglar

En dag som denna borde jag stänga truten

Mina änglar till barn också för den delen

Änglar med inbyggda horn som fälls ut

lite nu o då

Det som har kommit ur munnen skulle knappast

vunnit första pris i vördnad o respekt

O konstigt nog slutar det med att jag hör

min egen stämma väldigt snabbt basuneras

ut i en irriterad ton

Men jag borde kanske stängt truten

istället

inte tjafsat med

Kanske jag själv tryckte på onknappen för

hornen

Nåväl, jag älskar dom hejdlöst

Med eller utan horn

Mina änglar

Kanske det är så att jag själv inte såg

hornen i min egen panna

O kan lugnt konstatera att dom älskar

mig också

Med eller utan horn





Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 20:43



Bookmark and Share


  fillatelli
Hehe..

Klan av horn
som växer
i älskandet av barn

We all love them..

Men det är dig revolten
vänds emot..

Inget allvarligt

Du är Mamma och deras klippa !
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP