Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kärlek skrev det här till mig... =0)


skynda..

Som taget ur en bok,
älskar dig som en tok.

Vill alltid ha dig nära,
hjärtat är utan dig segt som tjära.

Längtar tills nästa träff så klart,
så hoppas helgen går an med en jävla fart.

Puss




Övriga genrer av hjortfot
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-11-04 21:01



Bookmark and Share


  Dessie 35
Härlig text,,,,=P
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot