Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kort om rökning


Socialtdödande

Jag är inte beroende,

lungorna fylls

ut och in och ut

social och dödligt

rätt paradoxalt

eftersom om man vill umgås

ska man inte fylla dem med skit

men för att kunna nå

maximalt

krävs det att man

flera lugnande bloss

tar.




Fri vers av hbr
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-11-04 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hbr