Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Maja


Tonårsälvan

Så tacksam är jag
för att jag får möjligheten att
minnas vem jag var
genom att städa
tillsammans med
en tonårsälva
för att jag får förmånen att
se hur älvor älskar
och hur deras älskade
blygt mumlar hej
för att jag får chansen att
se min älskades ögon
uppfyllas av stolthet
över den han en gång varit med om att skapa
för att jag får privilegiet att
inse att korvbröd med ketchup
faktiskt kan vara
en gourmetmåltid
för att jag får tillfälle att
uppleva älvors förmåga att reflektera över
och acceptera
robotpojkars små egenheter

 Med en önskan om att fler vuxna vore lika kloka som älvor!




Fri vers av Lapptanten
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-05 00:13



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Även jag fylls av tacksamhet när jag läser. Du smittar och får mig att minnas liknande händelser. Tycker mycket om!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten