Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var först. Inget kommer någonsin att ändra på det!


Linus på linjen

Genom bitar av krossat glas

och på en stulen cykel

cyklar du på en lina

i mitt hjärta

ty, jag vet

att du snart har

vunnit striden i ditt inre

och tar mitt Karlssons klister

för att limma ihop bitarna av ditt hjärta

 

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten