Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haranger

Himmel och pannkaka
jag vill skratta och vara glad
Pest och pina
jag vill smaksätta livet med choklad

Ve och fasa
skänk mig sömnen snart
Skrik och panik
jag kan inte tänka klart

Kack och prupp
jag vill vara trygg och varm
Fy och blä
JAG VILL SOMNA PÅ DIN ARM!




Fri vers av Lapptanten
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten