Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllda Tårar

tystnad viskar
intill varje hjärtslag
när tår efter tår faller

sakta slår nattens timme
bland tystnad och mörker
där klotfyllda tårar rinner

endast gråt bryter tystnaden
medan hjärtat går i bitar
intill själens brustna vingar




Fri vers av Lindizz
Läst 323 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-11-05 01:10



Bookmark and Share


  Johan Brodd
Wow! Otroligt bra skrivet. Fortsätt så!
2012-06-04

  Lasseman VIP
Oj! blir rent till mig! snälla du!.. gott! applåder..
2007-11-14

  SusanneStrömstedt
Snyggt poetat :-)
2007-11-09

    Tazara
Mystsikt och vackert! tack!
2007-11-06

  Gunilla Karlsson
Vackert och berörande
2007-11-06

    Bodil Sandberg
\"endast gråt bryter tystnaden..medan hjärtat går i bitar\"...du skriver så vemodsvackert!!!
2007-11-06

  anita VIP
Mycket bra skriven. Du inspererade mig i ditt skrivsätt. Applåder i mängder.
2007-11-06

  hero40
Härligt vacker poesi
som applåderas!
2007-11-05

  SusanneStrömstedt
Så vackert
2007-11-05

  Lars Granlöf
aj, aj aj
att något som förmedlar sådan smärta
kan vara så vackert
2007-11-05

  Lena K Nilsson VIP
Vackert om tårar...
2007-11-05

  Carlita
denna är tårdrypande vacker, det blir alldeles fint med dessa tre välsvarvade strofer. jag tar till mig din poesi här i nattens timme
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz