Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dött träd

det är en dag
då regnet
nästan frusit
till is

hjärtat slår

fast inte mer
än så

blickarna
har svårt
att lyftas
från marken

novembermörkret
har fallit över oss
som ett dött
träd

vintern smyger
med tysta steg
in i oss




Fri vers av mgns
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 09:59



Bookmark and Share


  Manal
känner en dyster känsla över mörkret, men du har lyckats skriav det på ett vackert sätt
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns