Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek



Att bli sviken

det gör ont i ett hjärta

det förgiftar ens sinne,

och sotar det svart

med den bredaste av penslar


alla palettens valörer bleknar

och kommer aldrig tillbaka

och det enda man känner är

att man vill bli \"o-sviken\" igen...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis