Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otakt

Två magneter
som frånstöter varann

Är samhället och jag

Vi färdas med ljuset
i egna farkoster

med olika hastigheter

samhället och jag

Det är en evighetsdans
i otakt




Fri vers (Fri form) av swimsus@gmail.com
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-05-04 10:33



Bookmark and Share


  Susanna
Tänkvärd intressant text!
2005-05-06

  Elin S
Verkligen verkligen bra!! Särskilt slutklämmen.
2005-05-05

  swimsus@gmail.com
okey då..det blev ju faktiskt bättre så! tack Hans!
2005-05-04

  Hans w-art Westlund VIP
ska det inte vara det och inte du på slutet? du pratade ju om samhället hela vägen ned dit. skön text för övrigt... favoritraden "Vi färdas med ljuset
i egna farkoster"...
2005-05-04

  Daniel_78 VIP
Detta var bra!

Du är som en dans jag
stampar i otakt med
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com