Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt utan tanke

En ros är ingen ros utan sina taggar,
en blomma utan filosofiska drag,
sommarvidens doft sprider sig utan att fråga om vägen.

Frukosten är serverad.




Fri vers av Frågetecken?
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 15:03



Bookmark and Share


  P o e t r y S o f i e
Cool dikt^^ man blir på något vis glad av att läsa den, samtidigt som den är så fin.. :P
2007-11-11

    flumm
MYSIG!:)
2007-11-06

  Just Emotions
vackert...
2007-11-05

  Gunwale VIP
Bra inledningstankar på dagen, tycker jag!
2007-11-05

    vemod
Gud, liksom mystiskt!!!!!!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?