Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obetitlad #2

handen är öppen
luft rinner
genom fingrarna

den är
sval

som en
förlorad
själ




Fri vers av mgns
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-11-05 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns