Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tynande

I dina ögon finns misstro
Det sårar mej
I dina ord kommer misstänksamhet
Det sårar mej mer
Men om en dag din kropp är sval och kall
Och dina händer likt gjorda av trä
Dina leder stela och intetsägande
Så har vi kommit till vägs ände…

Jag älskar dej till döds
Dina ögon kan ha lurats
Dina ord kan komma från ditt inre
Av falska och felaktiga informationer
Men din kropps olust
Eller än värre, avsky
Kan inte min kärlek överleva….




Fri vers av LassO
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 16:12



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Strålande! Vackert sagt om kärlek in i döden. Applåd!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO