Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

jag vet inte varför du gör som du gör
förstör allt som jag tar mig för
Du vet att jag lider
men ändå sårar du mig
när du vet att det svider
Du sårar mig mer än du tror
men kom ihåg!
JAG VET VART DU BOR!




Fri vers av Sikska
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 17:02



Bookmark and Share


  Just Emotions
hhihi jag blir lite mordisk.. gillar denna skarpt*
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska