Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till mina kära vänner Tess, Magda, Melinda och Viktoria


Vänner för alltid!

Hur du än vrider och vänder
så kommer vi alltid vara vänner
vad du än gör
ja allt som du tar dig för
står jag bakom dig i vått och torrt
regn och solsken, djupastre hav och högsta berg.
Allt som någonsin korsar din väg
kommer jag alltid vara där




Fri vers av Sikska
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 17:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
\"Vänner för alltid\"
En fin dikt till verkliga vänner från en verklig vän!!
2007-11-05

  Just Emotions
fantastiskt..
2007-11-05

    Maria Malm
Fina ord om vänskap.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska