Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skrev denna för ett tag sen


vägen bort från graven

Kroppen var slut

livets saft runnit ut

själen letar

söker sitt hem.

 

Ljuset blev funnet

men läkningen var svår

 hade varit lättare att ge upp.

 

Vägen bort från graven

var ingen dans

kampen var svår motståndet evigt

men känslan därefter

var lättnad

och imorgon

finns ett nytt äventyr. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson