Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns saker som är viktigare, och betyder mera


Jag ger upp mitt liv

Det finns saker som måste göras,
Som fortfarande vandrar om kring ogjorda och vilsna
Långt ute i natten, kan vi höra små steg av själar som aldrig nångonsin blivigt sedda
Någon stans där ute tappade jag någonting
Nånting ganska vesentligt, för att fortsätta lägga mitt pussel - något som värkligen behövs

Ibland kan jag se dig om nätterna, och om dagarna också
Det skär i mitt hjärta, och jag är alltid lika förtvivlad av smärtan
Saker jag glömt, och saker som tappats bort
Dina ord, existerar alltid i mitt minne

Du berättar att du behöver mig
Och när jag väl klättrat upp för berget, knuffar du ner mig för att få plats
Jag skrapar mig och gör mig illa
Nånstans efter vägen lyckas jag få tillbaka mina andetag

Jag har tappat det jag levde för
Jag tappar min lust, att fortsätta sjunga mina sånger
Vill inte fortsätta utan min kära ägodel

Någonstans bland mitt bad i tårarna slog jag mig hårt
Och jag börjar plötsligt förstå
Du knuffade aldrig ner mig för berget så jag förlorade mina andetag
Det var jag som hoppade, för att ge dig platsen och fortsätta klättra uppåt för att kunna lägga ditt pussel


Ibland går saker förlorade
Saker man borde ha gjort
Men någonstand efter vägen kan man tappa sitt grepp
Det var precis det jag gjorde,
Jag föll för din charm och såg ditt behov av liv, därför gav jag upp mitt för att ge dig yttligare en chans på vägen, att försöka




/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 17:56



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Man kan inte annant än att bli starkt berörd av dina texter...
2007-11-06

  Just Emotions
stark text.. riktigt bra!!!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking