Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens ord



I våras sårade jag en kille gång på gång
Aldrig med mening

Men hans hjärta krossades för att jag inte kunde vara ärlig
Han ögon var ledsna
Hans humör var dåligt

Jag vill itne lyssna på hans ord
Kunde itne höra dom
Vill itne att han skulle ha rätt

Men en vår dag sa han \" Du är lyckligare på våren, eller hur?

Och jag tänkte, att det nog var sant.

Mitt sinne klarar inte en vinter till,
inte en vinter som förra





Fri vers av Mone
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 19:24



Bookmark and Share


    stellaa
hur fin som helst.. på något sätt känner jag igen mig i det hela. men kan inte riktigt säga var. men riktigt fin :)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone