Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rånö med väninnorna


Vi tog bussen till Nynäshamn

sedan båten ut till skärgårn

Rånö

promenerade till handelsboden

handlade och gick vidare

till Klipporna


Där la vi oss för att sola

solen steker min hud

jag njuter och kan bara vara

längtar tillbaks och vill dit igen

vi bara bara kvinnor

som åt matsäck

och njöt av varandras sällskap




Fri vers av bluesatin
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 01:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är inte så bara...

Sådana dagar minns man. Med värme och längtan.
Mycket fint beskrivet.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin