Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker och ting blir som de görs....


Var Dags Erotik

Stilla omsluten
av varm väta
doftande
skummande

Varsamt
smekande
rundad slätmjuk
yta

Omkringtag
renande

Underliggande
beröring
rensande

Lufta ut
dekorera

Puffa
pynta
städa mera

Hand ur
skurhinksvatten
tag

Städat klar
för denna dag

Skiten skurad upp
får nu vila 
min svettiga kropp
efter städstopp

07.11.06

Städtema i samarbete med Riel som stortstädar hemma denna dag.

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-07 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej Lena! Vinkar och tackar!:)
2007-11-07

  Lena Renman
tack för fina kommentarer och Riel tack för att vi började maila om städande som ledde till denna lilla text och din novell,det var kul
:-) Kommer att tänka på detta när jag städar nästa gång gång :-)
Lena
2007-11-07

  Mats Henricson
Kul överskrift och ett ämne som ger mig konstant dåligt samvete...... inte vackert hemma.....
2007-11-07

  stella
Känns buddhistiskt att finna erotisk glädje i detta. Vackert!
2007-11-07

    ej medlem längre
Det är i det vardagliga erotiken finns om man som du sä här ljuvligt har förmågan att hitta den som i denna sköna dikt;)
Snyggt Lena!
2007-11-07

    Maria Malm
Med såna här texter, blir städning mycket roligare.!Tusen tack!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman