Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor jag kände en gång


under havet

så står man i blåsten ensam kvar

ingen nära,ingen intill mig jag har

vill så gärna känna den känslan som får hjärtat att banka

men just nu känns det som att gå på en planka

bli puttad över kanten och ramla i det djupa blå

att sjunka mot botten,se ljuset strila genom ytan klar men ändå kan man inte nå

en hand som räcker sig ner,jag sträcker mig,vill så gärna ta tag

hoppas jag når dit,att handen jag kan greppa en dag




Fri vers av ~maria~
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 17:40



Bookmark and Share


  J.E Larsson
Oh tingeling, härlig schwung på texten och för mig ett betydande innehåll. Gillar de första texterna, mkt känslor som vill ut på papper ;) Good job
2008-06-02

    ej medlem längre
fint skrivit! bra takt och flyt.
\'\'en hand som räcker sig ner,jag sträcker mig,vill så gärna ta tag
hoppas jag når dit,att handen jag kan greppa en dag\'\'

känner mej igen i dessa orden, gillar den meningen skarpt.
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

~maria~