Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke

En tanke , ett ord, en stilla viskning

ett svart rum kan kännas så oändligt stort men ack så påträngande
en tystnad kan vara så mycket mer än en suck i natten

en slöja av orkeslöshet döljer ett par klarblå ögon som stirrar tomt
ett hölje av kött och blod döljer ett sakta slående, oförstående hjärta

en tanke, ett ord, en stilla viskning

...en känsla av tomhet

allt

inget

du

jag

frågetcken...




Fri vers av ~maria~
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-04 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~maria~