Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johan<3


Min stjärna


Min stjärna är någon jag ser upp till
Min stjärna finns där oavsett om jag är glad, ledsen
eller bara inte orkar och vill

Min stjärna skiner alltid och får mig att le
Min stjärna leder mig när jag ej min väg kan finna och se

Min stjärna är allt jag önskat, en dröm som slog in
Min stjärna gnistrar och glöder, min, bara min

Min stjärna är det finaste i denna värld
Min stjärna står ut med mig fast jag kanske
inte alltid är så vis och lärd

Jag älskar min stjärna över himmel och jord
går egentligen inte att beskriva i ord....


Min stjärna, det är du <3




Fri vers av ~maria~
Läst 948 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-13 19:43



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oh! vilka sköna ord du skriver här min vän!.. du är själv en stor vacker skinande skön stjärna.. så jag sjunger stilla i natten!... vill ni se en stjäääärnaaa se på ~marie~ applåder
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

~maria~