Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under marshmallowsmolnen




Vi skulle vandra vid det vackra vattnets vågkluckande

Vi skulle vandra...

Men istället isades insidan av den ihopklistrade illusionen



Men imorgon?


Imorgon, min vän...




Fri vers av Elinn
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 20:42



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Marshmallowsmoln...såå härligt fluffiga**:)
En hoppfull dikt om att det kommer en morgondag och då...
Vacker dikt!
2007-11-06

  Kramgalen
älskar titeln, den fick mig att le lite extra..
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn