Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

 

Högt ovan där rymderna gnistra

jag lämnar min längtan ikväll

bär hjärtat från sanningar bistra

mot stjärnors förtrollande päll

 

Högt ovan där månen mig hälsa

jag söker den härliga skatt

det himmelska jubel att frälsa

min själ som går ensam inatt

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 434 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-06 21:55



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Vacker midnattsdikt. Finstämt och gnistrande!
2007-11-18

  Thommy
Vackert, din själ får en trevlig kväll.
2007-11-09

    BetweenTheLines
Stiligt.tight och klassisk ton.tycker om den här
2007-11-08

    Lillemor
Ser framförmig den där
lilla söta ängelen med
hopknäppta händer o
något trollskt i blick
som är vänd upp mot
\"stjärnors förtrollande päll\"
Himmelskt söt!
2007-11-07

    Maria Malm
En dikt att läsa i kvällningen, nu är morgonstund, så jag spar den.
2007-11-07

  Antropofagen
Ett Bodilmärke, i gammal god Bodilstil.
2007-11-07

  Yvonne
Låter skönt. Får jag följa med?
2007-11-06

  Lyckohäxan Enediel
Vilken härlig flykt! Kanonbra skrivet =)
2007-11-06

  tingeling
Vackert och innerligt. Mhm.. sådan man läser om och om igen. Njuter. Kram
2007-11-06

  Lena K Nilsson VIP
Kan bara instämma...mycket fint!
2007-11-06

  Ola Rydberg
Ja fint
2007-11-06

    Cammo
Vackert, mycket vackert
2007-11-06

    Cajsa
Bra skrivet
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg