Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du inte vet (att jag tycker om dig)

Vad kommer de ifrån?
Vad gör ett leende?

Jag är ensam i natt
läser allt det där jag skrev
då du satt bredvid mig

Det var svårt att koncentrera sig
och solen sken

Jag kan inte koncentrera mig nu heller,
saknar dina retsamma händer
som gjorde allt för att jag
skulle tappa fokus
Och det gjorde jag

Jag känner lukten av vit tvål
när ja blundar och antar att sådan
är lukten från din hy ikväll
Då jag är långt från dig
utan att du vet att
Jag ser dig när jag sluter ögonen,
Dina händers oskyldiga lek,
ditt skratt, är ej mer än ett minne
Du vet inte att
jag vill ha dig
för jag insåg det
Försent




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-05-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain