Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tack från en enstörning

Där lyckan finns...
där finns tyvärr inte jag
Varför vet jag inte
det är bara så det är

Visst man kan aldrig ge upp
men det är så frestande ibland
En kniv som ligger frestande nära min hand
kan vara farlig ofta och ibland

Man ska ju vara tacksam för det man får
och bocka och buga mot folk omkring
Men jag har ett litet fel
jag ber alltid om mer

Mera kärlek... mera vänskap... mer om allt
Kalla mig girig, kalla mig snål
som tar och tar allt jag får
utan att lämna ett tack tillbaka

Men jag gör så mycket mer
när ingen annan ser
Skriver jag en dikt.... ett tack till min omgivning
Tack för ni är där... tack för ni håller mig kär
Tack för ni finns i mitt liv
Ni är allt jag vill och lite till!




Fri vers av Sikska
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 12:09



Bookmark and Share


  isabel louise
gillar rytmen i den och bugar och niger. underbart vackert diktat.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska