Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men mamma jag kan väl få ringa dig på himlens telefon?




Vill ju bara nå dig och prata med dig

ville ringa idag men kom på att då måste jag ju ringa till himlen

så det får inte vara omöjligt

måste ha tag på dig

måste fråga dig vad jag ska ge pappa i farsdagpresent

plus en hundra massa andra saker

så snälla låt mig få ringa dig på himlens telefon

bara idag...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 13:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mena finstämt..
2007-11-08

  Mats Henricson
Finstäm, postumt samtal !
2007-11-08

  charlotte hedendahl
Det är jobbigt att mista sin mamma! Saknaden försvinner aldrig!
Bra formulerad dikt!
2007-11-07

  Elin?
jag förstår hur det känns... det är väldigt hårt. ta väl hand om dig.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis