Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen hand

alla inbundna
ansikten

alla bakbundna
armar

ibland
är det svåraste
att öppna handen
lyfta blicken

och le




Fri vers av mgns
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 13:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket fin dikt-målande och lätt att ta till sig
2007-11-07

  Just Emotions
ooo ja du har såå rätt.. applåder*
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns