Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en Ängel

ovan den vackra himmelen
ser du ner från ditt paradis
där du vakar över oss själar

där du sveper om med vingarna
när det blåser kallt tätt intill
håller din hand tryggt nära

låter kristalldroppar falla från ovan

mjukt landar de en efter en
där frusen själ smeks varsamt
av den kärlek du ger

Du är en ängel som vakar




Fri vers av Lindizz
Läst 1721 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-19 12:27



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Just så känns det att ha en ängel jämte sig1 underbart vackert skriven!
fridens/Ammie
2009-03-24

    Maria Malm
Fin ängladikt.
2007-11-24

  Lilla My* VIP
Vackert skrivet om änglar som tröst till frusna själar!
*Applåd för din ängladikt*
2007-11-20

  Lejonhjärtas poesi
där frusen själ smeks varsamt
av den kärlek du ger

Så vackert och kärleksfullt
2007-11-19

  Lena K Nilsson VIP
En mycket fin ängladikt!
2007-11-19

    Cajsa
Fint skrivet om en ängel
2007-11-19

  Freeman
Underbara ängladikter...som du har skrivit så många av, ännu en att njuta av, tack Lindizz!!! --<-<<@
2007-11-19

  Mats Henricson
Perfekt för antologin, finstämd och känslofylld.....
2007-11-19

  Maria Zena Viklund
ja, vacker ängladikt!
2007-11-19

  Michaela Dutius
Mycket vacker!
2007-11-19

  devilsangel
en vacker ängladikt...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz