Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är hm.


Tvivelum förräderium

Jag sitter och skär mig
längst bak i bussen
men jag har trepunktsbältet
på mig för jag vill inte dö nu.

Det sista jag tänker på
innan jag försvinner
från staden är att jag
minnsan ska klippa mig
Salong Blå någongång.

Och att jag ska irra omkring
i den här staden även fast
allt som egentligen för mig
hit är sönderrivet och
strött med den slöa vinden.

 

När bussen har åkt runt
i alla cirklar och jag tvingas
gå ut i kylan med mörka
nyanser
känner jag mig
som en förrädare.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-11-07 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka