Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkersyn


Natten griper, hård och kall
klöser hennes händer
Mardröm utan intervall
skräcken återvänder

Kryper sakta tätt inpå
kväver varje andning
Gör varje natt i mörkervrå
till en ångestvandring

Väser ondska, skarp som stål
krossar hennes drömmar
Gör änglasömn till avgrundsvrål
terrorminnen strömmar

Skriker högt av vanmaktskramp
rycks till vakenhet
Det som rasar hennes kamp
är själens nakenhet

På dagen hård av bittert svek
kamp mot sorgrepris
Men natt gör sömn till grymhetslek
med hennes själ som pris




Fri vers av Lindah
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-05-04 23:23



Bookmark and Share


  Dilsewat
"Mardröm utan intervall"

Mycket tankeväckande kall underbar rad.
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah