Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag kan



Det känns som att någon drar isär ett papper till två delar
Att vara klyven på mitten

Jag kan inte andas
För jag är så arg

Jag kan inte öppna ögonen
För jag ser bara dig

Men jag lovade mig själv att aldrig resa mig,
att aldrig känna, att aldrig försöka

Någon drar isär ett papper
och ingen vet svaret på frågan



Men jag lovar, om jag någonsin försöker, reser mig och känner,
är det dig jag väljer.

Då kommer du vara svaret på frågan



När jag orkar,
när jag kan.




Fri vers av Mone
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-11-07 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone