Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderade över att man ofta kan glömma alla de bra sakerna man har i sitt liv trots att det är det som gör ens liv värt att leva.


mycket att vara tacksam för

tittar mig i spegeln..

vad är det jag ser?
en kropp,en kvinna,finns det ingenting mer?
vem är det som tittar tillbaks,vem är jag?
en fråga som tål att funderas på ett litet tag

jag är en syster,
jag är en dotter,
jag är vän,
och mycket mer..

ibland är vi männsikor otacksamma och allt vi har är inte det vi ser
drar på min mun,ett litet leende letar sig fram när jag tänker på allt jag har
mycket i livet att tacka för,sånt man borde göra var eviga dag
men ändå kan jag inte släppa känslan att det är något jag saknar..

jag vet nog vad det är...sista tanken innan jag somnar,första tanken när jag vaknar....











..du























Fri vers av ~maria~
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 00:14



Bookmark and Share


  Patrick K
underbar poesi :)
älskar att man får scrolla ner en bit för att få läsa det sista, som avgör hela texten!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

~maria~