Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstvinterkänning


Avklädd kyla


Kala
nakna grenar
sträcker sig
emot

mörkfuktig
mark
kryper in
under

blåsande
årstid
avklädd kyla

sträcker sig sträcker sig sträcker sig
mot avlägset ljus

 

07.11.08

 

Inspirerad av poesibjörnens höstsonat...tänk om att få gå i idé :-)

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-08 11:55



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
härlig stämning framanas här!
2007-11-11

  Mangal VIP
Finstämt, längtansfullt, betraktande...
2007-11-08

  Mats Henricson
Finstämd skildring av en annalkande kylig årstid...
2007-11-08

    Maria Malm
Även om ljuset kan kännas avlägset, så finns det.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman