Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midhöst

SKOTT AV AVVÄGD PATETIK, KLINGANDE DOVT GENOM REGNANDE MULLER AV FÖRLORAD UNGDOM.

PRISVINNANDE HUNDAR. KANDIDATER AV KVINNOR SOM HÅLLER VARANDRA I HANDEN.

LEVANDE SKYAR MED ÖPPNA TECKEN, REVOR I ARMAR, ANDAR I HALSEN.

KLAR...OCH LÄMNAD IFRED MED SIN NJUTNING OCH EN ANNAN PARADOX NÄR SOLEN STIGER UPP.

LEVER MED ARMAR I HALSEN, LÅNGA REVOR OCH KÄTTINGAR I HALSEN, HÅLLER KÄFT.

DITT ANSIKTE NÄR DU ÖPPNAR DÖRREN UNDER VATTNET.

VOLYMER AV OSYNLIGA DAGAR DUNSTAR FRÅN DIN KROPP.

SLÅR KUDDEN BLODIG, PLURRAR I GOLVEN.

FLYR FRÅN GRAVEN. SAMSAD MED BÖRJAN AV EN OBEGRIPLIG FILM.

MÄRKT AV EN LÄNGTAN. VILAR NÄR JAG KAN. STRETAR EMOT.

MÖT MITT ANSIKTE. DET KOMMER ATT REGNA. ONDSKANS BLOMMOR.

REGN FRÅN UNDERJORDEN. ALLA MÄNNISKOR SÄNDA FRÅN FEL HÅLL.

FÖRNUFTETS RÖST UNDER EKENS VISKNINGAR.

DEN GAMLE MANNENS KRÖKTA RYGG. KAJUTANS MINNEN UTSPRIDDA PÅ GOLVET.

FOTOGRAFIER ÖVER VÄGGARNA SOM STRECK ÖVER FETA DROPPAR.

HYSS BLEV BROTT. UTKLÄDDA TILL FÖRSVARSLÖSA BARN PÅ HALLOWEEN.

TILLBAKA MED BRÄNNMÄRKEN ÖVER HELA KROPPEN.

REGN FRÅN HIMLEN. KLADDIGA KASKADER FRÅN MOLNEN.

TUSEN ÅR UNDER YTAN UNDER HAVET.

DEN UNGA KVINNANS LÅNGA VACKRA HALS, SÅ TUNGT DROGAD AV KÄRLEK ATT JACKEN INTE KÄNNS.

TILLBAKA MED SUGMÄRKEN ÖVER HELA KROPPEN.

FALLER HEJDLÖST NERFÖR KLOCKANS DOM, DESS GUD. EN OKÄND INSATS. PLANLÖS GENOM HÖGA ODDS.

FILTRERAD I EN REPETERAD DRAGNING. FÖDD I MIN TVEKAN IGEN.

FALLER NERFÖR KLOCKANS DOM, DESS GUD.

PLANLÖS GENOM HÖGA ODDS.

FILTRERAD I EN REPETERAD DRAGNING. FÖDD I MIN TVEKAN IGEN.




Prosa av Mattias Holmström
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-11-08 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Holmström
Mattias Holmström