Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må du.......


Må du finna ro och frid
i en värld som du inte alltid förstår.
Må smärtan som du har känt
och de konflikter som du har upplevt
ge dig styrkan
att gå igenom livet
och möta varje ny situation
med mod och optimism.

Vet alltid att det finns de
vars kärlek och förståelse
alltid kommer att finnas för dig
även när du känner dig som mest ensam.
Må du finna nog godhet i andra
för att kunna tro på en fredlig värld.

Må ett gott ord, en uppmuntrande beröring,
ett varmt leende, bli ditt varje dag under resten av ditt liv
och må du ge dessa gåvor
likaväl som du tar emot dem.

Minns solkskenet
när stormen verkar härja utan slut.
Lär ut kärlek till dem som känner hat,
och låt den kärleken omsluta dig
när du går ut i världen.


Minns att dem vars liv du har rört vid
och att dem som har rört vid ditt liv
alltid är en del av dig






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-11-08 19:26



Bookmark and Share


    forskaren
levandets nödvändighet, ljuset, bär du inom dig, utom dig, omkring. Varmaste tack!
2007-11-09

  Rasmuslina
Denna får bli min aftonbön i fortsättningen.
Du ger mig tvivel i min ateistiska själ!
Vacker, så vacker
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius