Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hate everything about you. Jag ska dö före dig.



Spränger öronen med musik.
En dag ska jag spränga öronen med tystnad.
Blanka ögon, blanka kinder.
Så jävla typiskt mig,
bara lämna mig ifred.

Jag tror jag ska sluta gå på H&M,
så slipper jag se ditt ansikte i varje jävla spegel jag möter.

Du förföljer mig,
snart tar jag livet av mig.
Ring polisen,
säg att mina armar blöder.

Lycka till,
för jag vet att du är schitzo.
Jag med,
och snart är du lika livlös som jag.

Tidningsurklipp och telefonsamtal.
Du kommer aldrig överleva mig.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-08 19:49



Bookmark and Share


    crapcat
gillar slutet. du skriver bra. och du har snyggt hår. haha.
applåd i alla fall.
2007-11-10

  joss
Jag håller verkligen med henne under; du har utvecklats. Verkligen.. på ett bra sätt!
2007-11-08

  *Camilla*
Oj helvete vad bra maja shit shit shit!
jag rööööös :O
helt underbar
oj vad du utvecklas! <3
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick