Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En period, inget mer


Jag är inte kär
Det är bara en period




En dröm
Krossad
Brunit

Inte en tår rinner
Inte ett ord sägs

Tankarna dras mot dig
Drömmarna dröms om dig

Jag är inte kär
Det är bara en period


Jag söker på nytt
Vill bara itne vara ensam i höst

Vill inte vakna ensam
Vill se på tv med någon

Men kinderna är lika torra
som sand
Munnen är lika stängd
som din låsta port

Hjärtat brinner när jag ser dina
ögon
händer
läppar

Det bultar snabbare när våra ögon möts



Men jag är inte kär
Det är bara en period



Det är i alla fall vad jag intalar mig.




Fri vers av Mone
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 21:02



Bookmark and Share


    Cammo
iiii!! Så jag har letat efter någon som kan förklara mina egna känslor typ!! Så fantastiskt bra srkivet. Helt underbard

\"Men jag är inte kär
Det är bara en period


Det är i alla fall vad jag intalar mig. \"

Så rätt, verkligen så otroligt klockrent
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone