Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


djungel...



djungelorkidéns
vita blommor slog ut

då du kom till mig

vi stannade upp och log
och tog varann i famn




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-08 21:44



Bookmark and Share


  aol
underbar känsla du förmedlar tack
2007-11-09

  Markattan
Vackra, målande rader
som bjuder läsaren en skön känsla.
2007-11-09

  Gunilla Söderström Hallström
En dikt som jag tycker mycket om
2007-11-09

  Cris
Snyggt!
Välkomponerad bukett av ord.
Doftar gott! ser vita orkidéer framför mig.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP