Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MSN pling

 

Vet du hur ont det gör

varje gång det plingar till

då någon loggar in på MSN.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-09 17:30



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jag kan tänka mig att det ljudet påminner om någon som plingat* förut men inte är där...då kan det oxå göra ont...
2007-11-09

    Cammo
fint skrivet. Jo det vet jag, därför har jag stängt av ljudet på den.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf