Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att jag inte kan eller får men...


Jag vill …


… lägga mina händer mot ditt ansikte,
smeka smilgroparna under mina tummar.
Jag vill låta mina fingrar följa varje fåra vid dina vackra ögon,
verkligen känna tidens vishet som göms däri
Jag vill sära dina läppar med mina,
och långsamt andas in och ut

In och ut
In och ut
Tills en rytmisk puls skapas och gör vår andning till en

Jag vill snurra ditt hår mellan mina fingrar,
låta dina lockar beblanda sig med mina
Men mest av allt vill jag öppna,
de översta skjortknapparna i din blå skjorta
Lägga mitt huvud mot ditt bröst,
och andas in allt det som är DU

Och jag kommer att få bekräftelse på,
att det är precis så som jag alltid vetat att det skulle vara.




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 18:25



Bookmark and Share


    Cammo
verkligen fint skrivet. Jätte vackert
2007-11-10

  Fredrik P. VIP
en frisk kärleksfläkt
över denna dikt.
konkret mjukhet.
2007-11-09

  aftermath
fina grejer du skriver
2007-11-09

  KristinaE
.. just do it!!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för