Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräckblandad förtjusning

 

jag har tömt mig själv på ord

tankarna som jag slitit ur mitt huvud

sitter nu prydligt på papper

jag har slagits och bråkat

gråtit och skrattat

och nu är det ingenting kvar

bara tomheten i kroppen

ett ekande rum

är det känslorna som är tomma

eller bara separationsångesten

av att bli klar?




Fri vers av illvette
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-11-09 18:37



Bookmark and Share


  Myrja
jävligt snyggt skriven!!
2007-11-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag kan faktiskt känna igen mig..
Gladeligen så fylls det ju på..//B
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

illvette