Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad visste väl jag




Vad visste väl jag om kärleken
ingenting

Vad visste väl jag om tvåsamheten
mellan vuxna


Att det fanns de som höll samman
att barn räknades med


Vad visste väl jag den dagen du
återuppstod


Att föräldrar både kan svika och
ändå vara efterlängtade ändå



Att barn alltid älskar trots allt




Fri vers av sunnanvind
Läst 408 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-09 19:36



Bookmark and Share


  devilsangel
Ja barn älskar alltid sina föräldrar oavsett...
Inte alla kan leva i tvåsamhet, det är viktigt att barnen får veta att det inte är deras fel..

En text med varma och starka känslor från dig...jättebra!!
2007-11-10

    Maria Malm
Fina ord, barn älskar ändå..
2007-11-10

  Tabes
En text som som för tankarna ut i vidare banor. Bra!
2007-11-10

    JJ VIP
Ja barns kärlek är villkorslös! Vacker text om en ovetande vetskap! Mvh. JJ.
2007-11-09

  Lars Granlöf
Lyssna på texten på Queen låten
Too much love will kill you.
Då det gäller kärlek emellan

men än vad ever
barnen krama
2007-11-09

  Leif Furstedt
Har lärt mig att aldrig säga att jag vet, men däremot ser jag saker. Vackra tankar som alltid, från dig.
2007-11-09

  Jack_iX
Barns kärlek är obestridelig till föräldrar o skall så vara !

Kloktänkt skrivet ... gillas fundera o väcka egna tankar till !
2007-11-09

  glittertindra
barn älskar oförbehållslöst... vackert..
2007-11-09

    joje
mycket bra skriven!

och sorgsen dikt.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind