Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMMENTARERNAS TVÄTTMASKIIN!!!!

När kommentarer fälls!!!

Tänk då på att allt vävs

med olika material

o vissa material tål INTE

vissa graders tvätt!!!


Så hädanefter en uppmaning till alla skrivare!!!!
TÄNK PÅ ATT UPPGE TVÄTTGRADER!!!!!















Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-09 21:49



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Herregud, det gläder mig mer än sårar mig..
Stavfel...ett nytt ord...
Visst...
Men kommentarer är och förblir kommentarer med eller
utan mitt stavfel...
Fasen också!!!! *ler* ...
30 gaders tvättning , tack!!! Fintvätt!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP